ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σοβαρά και εύλογα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη νόμιμη δραστηριότητα της εταιρείας που επιδίωξε την έξωση χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου

Να διαλευκανθούν τα στοιχεία και η υπόσταση της εταιρείας «LOTUS 4A IKE» για λογαριασμό της οποίας έγινε η απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης από την πρώτη κατοικία της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, στην περιοχή του Ζωγράφου, ζητά με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το ΚΚΕ.

 

Το κείμενο της Ερώτησης που υπογράφεται από τους βουλευτές του Κόμματος Χρήστο Κατσώτη, Γιάννη Γκιόκα, Λιάνα Κανέλλη, Νίκο Καραθανασόπουλο, Διαμάντω Μανωλάκου και Θανάση Παφίλη, έχει ως εξής:

 

«Σοβαρά και εύλογα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη δραστηριότητα της εταιρείας με την επωνυμία “LOTUS 4A IKE”, για λογαριασμό της οποίας έγινε η απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης από την πρώτη κατοικία της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με την επωνυμία “LOTUS 4A IKE” υπάρχει μία εγγραφή στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, στη διεύθυνση Γρηγορίου Κυδωνίων 5 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημειώνουμε ότι στο κτίριο που βρίσκεται στη συγκεκριμένη διεύθυνση δεν υπάρχει καμιά αναγραφή στα κουδούνια της εισόδου ή κάποιου άλλου είδους αναγραφή σε ευκρινές σημείο στο κτίριο.

 

Από μια αναζήτηση στο διαδίκτυο προκύπτει επίσης ότι η ιστοσελίδα της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων με την επωνυμία “LOTUS PROJECT”, που παραπέμπει σε άλλη διεύθυνση, αυτή τη φορά στο Ν. Ψυχικό (Ερν. Εμπράρ 27), έχει τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό με το

προαναφερόμενομενο κτίριο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Και στη συγκεκριμένη διεύθυνση δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναγραφή στοιχείων για επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας.

 

Υπάρχει λοιπόν ο ίδιος τηλεφωνικός αριθμός για δυο διαφορετικές διευθύνσεις για μια εταιρεία που πρακτικά είναι άφαντη και αυτοπαρουσιάζεται ότι δραστηριοποιείται στον τομέα της “διαχείρισης ακινήτων”.

 

Με βάση τα παραπάνω ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει ώστε να προχωρήσει στην διαλεύκανση των στοιχείων και την υπόσταση της συγκεκριμένης εταιρείας».

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies