ΑρκαδίαςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Συλλαλητήριο στις 8 Νοέμβρη στην Τρίπολη

Τη διοργάνωση πανεργατικού συλλαλητηρίου τη Δευτέρα 8 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Πέτρινου στην Τρίπολη αποφάσισαν σωματεία της περιοχής.

 

Η απόφαση πάρθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας, του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου και του Παναρκαδικό Συνδικάτο Οικοδόμων.

 

«Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Αρκαδίας σε συντονισμό με τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας και σε κοινή δράση και αγώνα για να μπλοκαριστεί η αντεργατική επίθεση κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοτών και να μείνει στα χαρτιά ο νόμος 4808/2021, ο γνωστός νόμος- “έκτρωμα” του Χατζηδάκη. Για να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων για ζωή με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα», σημειώνουν τα Σωματεία.

Σχετικές αναρτήσεις

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Συνάντηση εργασίας για το υπό εκπόνηση Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Τρίπολης παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου

admin2020

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Πελοποννήσου: Απαγόρεση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Π.Α.Ε. ΟΦΗ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies