Uncategorized

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ
Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην 40η συνεδρίαση εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Νίκα, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε πως έγιναν ζημιές από την κακοκαιρία τον ημερών 27-30 Νοεμβρίου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας και στο αλιευτικό καταφύγιο της Μαραθούπολης, αλλά είπε μάλιστα με ένταση απαντώντας στην επερώτησή μας ότι «πρόκειται για το μεγαλύτερο fake news»!!!
Για κακή τύχη όμως του κ. Νίκα το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ΟΜΟΦΩΝΑ διαπίστωσε στην 40η συνεδρίασή του ότι «εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στο λιμάνι της Κυπαρισσίας και στα αλιευτικά καταφύγια Αγίας Κυριακής και Μαράθου, όπου βούλιαξαν σκάφη αλιέων…»!!!
Μετά την ομόφωνη αυτή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο κ. Νίκας οφείλει να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος στην απάντηση που μας έδωσε και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Οφείλει επίσης να απαντήσει γιατί με τόση ένταση αρνήθηκε την ύπαρξη ζημιών στα λιμάνια Κυπαρισσίας και Μαράθου.
Παραπλανήθηκε από συνεργάτες του; Είναι θέμα εγωισμού ότι δεν θέλει να παραδεχθεί ότι επί των ημερών του παρουσιάζονται προβλήματα σε έργα; Αρέσκεται να λέει ψέματα; ή έχει σχέση διαπλοκής με την εταιρεία που κατασκευάζει τα έργα; Γιατί εμείς εκτός από αυτές τις τέσσερις εκδοχές άλλη λογική εξήγηση δεν βρίσκουμε.
Βέβαια ο κ. Νίκας είναι ικανός να βγάλει πως είναι άσχετοι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Τριφυλίας, όπως έβγαλε άσχετους και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Πύλου – Νέστορος και τον Δήμαρχο κ. Π. Καρβέλα για τις ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο στην Κορώνη, και να συνεχίσει να επιμένει παρά και αντίθετα με την πραγματικότητα ότι δεν έγιναν ζημιές στα λιμάνια της Τριφυλίας.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του .

Σχετικές αναρτήσεις

Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων ΕΜΥ

admin2020

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: Σκέψεις για το εκσυγχρονισμό του Κληρονομικού μας Δικαίου

admin2020

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής ΔΙΚΕ Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies