Μεσσηνίας

Το κοινό απόλαυσε μια εξαιρετική παράσταση «ΧριστουΓέννηση»

Την Χριστουγεννιάτικη παράσταση «ΧριστουΓέννηση» το κοινό απόλαυσε μια εξαιρετική παράσταση στο αμφιθέατρο του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης, παρουσίασε η Ξανθή Ταβουλαρέα το Εικαστικό Performance Χριστουγέννηση. Ανάμεσα σε Εικαστικά Έργα Τέχνης, που δημιούργησε αποκλειστικά για τη Νύχτα των Χριστουγέννων, περνοδιαβαίνει στον χρόνο, για να ανακαλύψει το Θαύμα των Χριστουγέννων.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Η Γέννηση του Χριστού.
Η ιστορία ξεκινάει με την παράκληση των ανθρώπων για Σωτηρία. Τις φωνές αυτές τις άκουσε ένα μικρό Αστέρι, που αποφάσισε να δράσει! Να μεγαλώσει, να λάμψει και –όταν ήρθε η ώρα- να οδηγήσει την ανθρωπότητα στην ελπίδα – στη γέννηση του Χριστού. Στην πορεία του προς την ενηλίκιωση, το Αστέρι που μεταμορφώνεται σε Άγγελο, συναντάει τον χρονοταξιδιώτη Άνθρωπο.

Performance
Τα Χριστούγεννα στήνονται επί σκηνής. Αυτός είναι και ο στόχος της performer: Ως χρονοταξιδιώτης, να συνομιλήσει με Αγγέλους και άλλα Εικαστικά έργα τέχνης, να ανασύρει τη μαγεία των συναισθημάτων. Να ξεσκονίσει την ψεύτικη χρυσόσκονη και να θυμηθεί το ουσιαστικό νόημα της Γέννησης, τον λόγο του εορτασμού.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας/ Π.Ε. Μεσσηνίας

admin2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΟΔΟΥ

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies