ΔιεθνήΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ τραυματίστηκαν σε επίθεση που δέχθηκαν στην Πορτογαλία

Τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ τραυματίστηκαν χτες το βράδυ, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από χούλιγκανς στην Πορτογαλία, όπου η «Ένωση» αντιμετώπιζε την Σπόρτινγκ για την EHF European League.

 

Σύμφωνα με καταγγελίες, μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων στη Λισαβόνα, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 31 – 30 για την 4η αγωνιστική του ομίλου τους, οι περίπου 15 φίλαθλοι της ΑΕΚ αποχωρώντας από το γήπεδο δέχτηκαν επίθεση στον περιβάλλοντα χώρο από περίπου 100 χούλιγκανς με λοστούς, ρόπαλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν τρία άτομα στο κεφάλι και να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Παράλληλα, καταγγέλλεται πως οι Έλληνες δεν είχαν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο κλειστό γυμναστήριο προκειμένου να αποφύγουν την επίθεση, καθώς η εταιρεία σεκιούριτι είχε κλειδώσει τις πόρτες και απουσίαζε η αστυνομία.

 

Άτομα της αποστολής της ΑΕΚ, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, κάλεσαν την αστυνομία προκειμένου να υποβάλλουν μηνύσεις και αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία  στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ, απαιτώντας την τιμωρία των αντιπάλων της. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την άνανδρη επίθεση.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies