ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ Δραστηριότητες για τον έναν χρόνο πανδημίας

Κάλεσμα στη νεολαία του νομού να εκφράσει τους προβληματισμούς, τις αγωνίες της, αλλά και τη διέξοδο, απευθύνει η Οργάνωση Κορινθίας της ΚΝΕ με αφορμή τον έναν χρόνο της πανδημίας.

 

Καλεί τους νέους και τις νέες να στείλουν μαι φωτογραφία, ένα σχόλιο ή ένα βίντεο «με την πρώτη εικόνα που τους έρχεται στο μυαλό όταν ακούει για τον έναν χρόνο πανδημία».

 

Τρόποι επικοινωνίας: Viber: 6944852170, email: kne.korinth@gmail.com

 

Στο κάλεσμά της η Οργάνωση Κορινθίας της ΚΝΕ αναφέρει:

 

«Την Τετάρτη 10/3 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πρώτο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση. Εδώ κι ένα χρόνο τα Πανεπιστήμια όλης της χώρας παραμένουν κλειστά για τους φοιτητές, ενώ τα σχολεία ανοιγοκλείνουν ανάλογα με την καμπύλη των κρουσμάτων στον γενικό πληθυσμό, γιατί η κυβέρνηση αρνήθηκε και αρνείται να πάρει μέτρα για τη διασφάλιση της διά ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας.

 

Όλη η ανασφάλεια και κατάπτωση που βιώνουμε όλοι μας, δεν είναι κάποια “ανωμαλία”, αλλά η κανονικότητα ενός κόσμου σε βαθιά σήψη και παρακμή.

 

Αυτός ο χρόνος απέδειξε πως και μέσα από τη μάσκα έχουμε φωνή, διότι μόνο η οργανωμένη δράση και η συλλογικότητα μπορεί να δώσει ανάσες ζωής, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, όπου οι ανάγκες του λαού θα μπαίνουν πάνω από τα κέρδη μιας χούφτας παρασίτων, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

 

Ως Οργάνωση Κορινθίας της ΚΝΕ καλούμε τη νεολαία του νομού μας να δώσει ζωή στην καθημερινότητά της, να προβληματιστεί και να εκφραστεί, στέλνοντάς μας μια φωτογραφία μ’ ένα μικρό σχόλιο ή ένα βίντεο με την πρώτη εικόνα που της έρχεται στο μυαλό όταν ακούει για τον έναν χρόνο πανδημία».

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies