Μεσσηνίας

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.
Ο νέος Πρόεδρος Γεώργιος Μπούνας και τα μέλη Δημήτριος-Παναγιώτης Θλιμμένος, Ευάγγελος Παντα¬ζό¬¬που¬λος, Αναστάσιος Μπιλιανός και Δημήτριος Ξηρόκωστας, ζήτησαν την ευχή του Μητροπολίτη για το έργο που αναλαμβάνουν, ενώ τον ενημέρωσαν για την προσφορά της Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση του καθήκοντός τους.
Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την επίσκεψη, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται αρωγός στο έργο τους, το οποίο αποτελεί την περιφρούρηση και την διασφάλιση της τάξης και του κοινού καλού.
Συνάμα ευχήθηκε σε όλους δύναμη, προσωπική υγεία και ευημερία, ώστε να εξακολουθούν να ασκούν το λειτούργημά τους ευσυνείδητα και απρόσκοπτα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σύσκεψη κορυφής στη Μεσσηνία – Ο Δημήτρης Πτωχός παρουσίασε τον νέο χάρτη έργων και χρηματοδοτήσεων

admin2020

H Ευρωβουλευτής Ελεονώρα Μελέτη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

admin2020

Συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στη Μεσσηνία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies