Μεσσηνίας

«Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη στην περιοχή της Μάλης» Έργα αντιπυρικής προστασίας

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος στη ευρύτερη περιοχή της Μάλης για την επίβλεψη των εργασιών αντιπυρικής προστασίας που εξελίσσονται από τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας.
Ειδικότερα τα μηχανήματα έργου εκτελούν εργασίες καθαρισμού και ισοπέδωσης καταστρώματος, καθώς και μόρφωσης υφιστάμενων τάφρων, βελτιώνοντας την προσβασιμότητα στην περιοχή, από διασταύρωση της επαρχιακής οδού Ραφτόπουλο – Κυπαρισσία και με κατεύθυνση προς Ασούταινα και Μάλη.
Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι η Περιφέρεια διαχρονικά υποστηρίζει δράσεις πρόληψης δασικών πυρκαγιών, μέσω παρεμβάσεων βελτίωσης της προσβασιμότητας σε ορεινές περιοχές. Ειδικότερα ανέφερε ότι για τις εργασίες που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μάλης έχει γίνει και η απαραίτητη συνεννόηση με τη δασική υπηρεσία, όσο για το σκοπό των εργασιών, τόνισε ότι στοχεύουν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας πυροσβεστικών οχημάτων και τη δημιουργία των κατάλληλων κυκλοφοριακών συνθηκών στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο, ώστε να ανταποκριθεί σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών, όπως οι πυρκαγιές.

Σχετικές αναρτήσεις

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας»

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΟΣΠΑ)

admin2020

Live Ετήσια Χορευτική Παράσταση του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies