Μεσσηνίας

«Εξέλιξη του έργου ανάπλασης Αγίου Νικολάου»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πράξη “Βελτίωση παραλιακής οδού Κοινότητας Αγ. Νικολάου του Δήμου Δυτικής Μάνης”, χρηματοδοτούμενη από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, που αφορά παρέμβαση σε μήκος 400 μέτρων, στην περιοχή του λιμανιού και την παραλιακή οδό του Αγίου Νικολάου. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες καθαίρεσης των υφιστάμενων υλικών της παραλιακής οδού, διάστρωση με υλικό υπόβασης από οπλισμένο σκυρόδεμα και τέλος διάστρωση άμμου για την έδραση των κυβόλιθων.
Τις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το τμήμα της οδού μέχρι την αρχή του λιμένα Αγίου Νικολάου και αναμένεται μετά το Πάσχα να συνεχίσει στο χώρο του λιμανιού για να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες εργασίες. Πέραν της τοποθέτησης κυβολίθων, το έργο περιλαμβάνει και αστικό εξοπλισμό, όπως φωτιστικά σώματα τεχνολογίας smart led, 36 δοχεία απορριμμάτων και 36 δοχεία ανακύκλωσης.

Σχετικές αναρτήσεις

Μέσα σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Γ.Π.Σ. Πάμισου

admin2020

Πανηγυρικός εορτασμός Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στην Μεσσήνη

admin2020

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη παραλία της Μπούκας στην Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies