Μεσσηνίας

Κρυμμένος Θησαυρός junior

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 10 ομαδες παιδιων, που εξερευνώντας και λύνοντας γρίφους προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του Κρυμμένος Θησαυρός junior..
Με παιδικά γέλια και ευχάριστη διάθεση πλημμύρισε η Κεντρική πλατεία Μεσσήνης για το Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού. Πρόκειται για μια δράση – που εντάσσετε στα δρόμενα του Καρναβαλιού, με 10 ομάδες παιδιών να λαμβάνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση.
Οι μικροί συμμετέχοντες μπήκαν με ενθουσιασμό στον φανταστικό κόσμο των γρίφων ,καλλιέργησαν το πνεύμα της ομαδικότητας και έμαθαν καλυτέρα τις διαδρομές της πόλης.

Με χαμόγελα και τη διάθεση στο ζενίθ, μικρά παιδιά ξεχύθηκαν στην πόλη της Μεσσήνης, για να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό..

Το Κρυμμένος Θησαυρός junior διοργάνωσαν ο Σύλλογος «Η χαρά του παιδιού» & Παιδικό εργαστήρι κατασκευής κούκλας από τα καλλιτεχνικό εργαστήρι Τρίπολης «Στρίγκλες». παιδιά, που εξερευνώντας και λύνοντας γρίφους προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του κρυμμένου θησαυρού..

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης

admin2020

Παράσταση – Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης – Εφηβική Ομάδα Θεατροπαιχνιδιών “Και Μετά Τί; Εμείς οι μικροί (σχεδόν) Μεγάλοι !”

admin2020

Νεος Προεδρος στη ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies