ΕιδησούλεςΚοινωνικά

ΠΑΜΕ: Διαμαρτυρία την Πέμπτη στον Άρειο Πάγο για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς

«Για το εργατικό – λαϊκό κίνημα είναι αυτονόητο ότι αυτή η ληστρική μαυραγορίτικη λογική είναι μη αποδεκτή και θα συνεχίσουμε να την αντιπαλεύουμε με κάθε τρόπο», τονίζει το ΠΑΜΕ.

«Αυτή η ληστεία σε βάρος του λαού της χώρας μας πρέπει να τελειώνει», σημειώνει και καλεί τα σωματεία, τις γειτονιές της Αθήνας, τους δανειολήπτες να βρεθούν την Πέμπτη στις 9 π.μ. στον Άρειο Πάγο, «για να εκφράσουμε το παλλαϊκό αίτημα της καθολικής προστασίας της πρώτης κατοικίας. Να σταματήσουν οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία των εταιρειών διαχείρισης “κόκκινων” δανείων. Δίνουμε τη μάχη για την προστασία του λαού από τις τράπεζες και τα funds. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Σχετικές αναρτήσεις

Η Πελοπόννησος στον ευρωπαϊκό διάλογο | Δημήτρης Πτωχός από Βρυξέλλες: «Ισχυρές Περιφέρειες με περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους τους»

admin2020

Ελίας Χάουα, πρώην αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας: Η χώρα έχασε την ιδιότητά της ως Δημοκρατία μετά τις 3 Ιανουαρίου

tiresias tiresias

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΘΙ;

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies