Μεσσηνίας

Έκκληση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας προς τους συμπολίτες μας

Με αφορμή την έκρυθμη κατάσταση η οποία έχει δημιουρ-γηθεί στο Νομό μας, από την απώλεια του νεαρού ρομά στο χωριό Πιπερίτσα της Μεσσηνίας, ο Σεβ. Μητροπο¬λίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσό-στשּׁμος εκφράζει την πατρική του συμπάθεια στην οικογένεια του εκλει¬πόν¬¬τος και δέεται υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

Συνάμα, παρακαλεί θερμά όπως επικρατήσει πνεύμα ψυ-χραι¬μίας, σύνεσης και ενότητας, γιατί κανένα πρόβλημα δεν αντιμετω-πί¬¬ζεται ούτε επιλύεται με κινήσεις διάσπασης και αναστάτωσης.

Κανένας με τέτοιου είδους ενέργειες και κινητοποιήσεις, δεν τιμά την μνήμη του θανόντα, ούτε αυτές αποτελούν τρόπους επί¬λυ-σης των διαφορών και των θεμάτων. Μόνο η τήρηση και η επι¬κρά¬τ第ση της δικαιοσύνης, την οποίαν πρέπει όλοι να εμπιστευόμαστε μπορεί να δώσει την δικαίωση.

Πνεύμα διχοστασίας και διχασμού ή αντιπαλότητας δεν είναι στοιχεία μιάς υγιούς κοινωνίας. Αντίθετα η επικράτηση του πνεύ-ματος της ειρήνης και της αποχής από προκλητικές και διχαστικές ενέρ¬γειες, οδηγούν στην πόλωση χωρίς όμως κανένα ουσιαστικό και θετικό αποτέλεσμα.

Η ψυχραιμία και η ανεκτικότητα πρέπει να επικρατήσει για το καλό όλων μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε περιοχές NATURA

admin2020

«Συναντήσεις εργασίας για την παρακολούθηση και καταγραφή αλιευτικών δραστηριοτήτων»

admin2020

«Συνεδρίαση επιτροπής παρακολούθησης έργου ανάπλασης της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies