Uncategorized

Επίδομα βενζίνης – fuel pass – από 01 Ιουλίου 2022

Στα μέσα της προσεχούς εβδομάδος αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την νέα παρέμβαση στα καύσιμα, που θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1 Ιουλίου 2022 και έχει διάρκεια τρεις μήνες, δηλαδή έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2022

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και κυβερνητικούς αξιωματούχους, το μέτρο θα είναι ενισχυμένο σε σχέση με την προηγούμενη παρέμβαση, τόσο σε ότι αφορά τον αριθμό των δικαιούχων, αλλά και τα ποσά που θα λάβουν.

Αναλυτικά το νέο επίδομα βενζίνης fuel pass

1. Θα έχει διάρκεια τρεις μήνες και θα ισχύσει από την 1 Ιουλίου 2022 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. 2022

2. Για το diesel κίνησης η επιδότηση θα συνεχίσει να δίνεται στην αντλία και πιθανότατα θα είναι υψηλότερη από αυτή που ισχύει σήμερα.

3. Για την βενζίνη θα συνεχιστεί το σύστημα του fuel pass. Το ποσό της επιδότησης θα είναι υψηλότερο σε σχέση με το προηγούμενο.

4. Το μέτρο του fuel pass θα αφορά περισσότερους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα έως και 45.000 ευρώ (καθαρό μετά την αφαίρεση των φόρων).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην πλατφόρμα του Fuel Pass

https://vouchers.gov.gr/fuelpass/appfront

Σχετικές αναρτήσεις

Στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Συντονισμένες και άμεσες δράσεις στήριξης»

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies