Μεσσηνίας

Επιμόρφωση υπηρεσιών στα πλαίσια του προγράμματος ΙΡΙΔΑ

Στα πλαίσια προετοιμασίας της εφαρμογής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του πληροφοριακού προγράμματος διακίνησης δημοσίων εγγράφων, ΙΡΙΔΑ, πραγματοποιήθηκε σήμερα επιμόρφωση των προϊσταμένων και διευθυντών στην ΠΕ Μεσσηνίας. Η επιμόρφωση έγινε από στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας, ενώ την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί νέα επιμόρφωση για τους υπαλλήλους της ΠΕ Μεσσηνίας. Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η πλήρης ενημέρωση του διοικητικού προσωπικού για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος καθώς και τους όρους ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται για τη διαχείριση και διακίνηση των εγγράφων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, που παρευρέθηκε στην συνάντηση, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του συστήματος αξιοποιώντας την τεχνολογία, στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, στον αυτοματισμό των υφιστάμενων διαδικασιών, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά «ενισχύουμε τη διοίκηση, βελτιώνουμε την ταχύτητα διακίνησης των εγγράφων, ενισχύουμε την διαφάνεια, την ασφάλεια των πληροφοριών και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, εξοικονομώντας παράλληλα πόρους».

Σχετικές αναρτήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε περιοχές NATURA

admin2020

«Συναντήσεις εργασίας για την παρακολούθηση και καταγραφή αλιευτικών δραστηριοτήτων»

admin2020

«Συνεδρίαση επιτροπής παρακολούθησης έργου ανάπλασης της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies