Κορίνθου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμει ουσιαστικά σε δράσεις για τα αμεα

Χαιρετισμό σε εκδήλωση για την συμμετοχή και το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία σε ίσες ευκαιρίες, που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης.

Μεταξύ άλλων, ο Χ. Βυτινιώτης τόνισε στον σεβασμό στην αναπηρία -“χαρακτηριστικό που οφείλει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε- για να επισημάνει στη συνέχεια πως “η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεισφέρει και συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο προκειμένου να συμβάλει ουσιαστικά στο πολύτιμο έργο που προσφέρουν οι φορείς των αμεα στη χώρα μας”.

Η πιο πάνω εκδήλωση, με θέμα “Τα δικαιώματα και οι κοινωνικές παροχές για άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους. Ο ρόλος των τοπικών Αρχών, των κοινωνικών εταίρων και των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου” διοργανώθηκε από την ΕΣΑμεΑ (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) στην Κόρινθο, στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 10 (Π.Ε.10) “Διεκδικούμε Μαζί” της πράξης “Αγησίλαος”, μέσω του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ενωση και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχημένη η δράση της Περιφέρειας για την προβολή των κρασιών της Πελοποννήσου στη Βιέννη

admin2020

Β Νανόπουλος : Τιμώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών και δεν επιτρέπω υποκρισία και ιδιοτέλεια

admin2020

Δίνουμε λύση στην επείγουσα ανάγκη του νερού στους Αγίους Θεοδώρους

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies