Μεσσηνίας

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2023

Διανύουμε άλλη μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον πρωτογενή τομέα. Μετά τις δυσβάσταχτες αυξήσεις στο κόστος παραγωγής και την ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημα των παραγωγών. Ήρθαν οι καιρικές συνθήκες και οι ασθένειες να αποτελειώσουν μια σειρά προϊόντων. Η Μαύρη Σταφίδα αφού αφέθηκε βορά στις ορέξεις λίγων εμπόρων με απόλυτη ευθύνη της Κυβέρνησης, φέτος δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα λόγω των καιρικών συνθηκών και των ασθενειών. Απευθύνουμε έκκληση προς την Πολιτεία για την ανάγκη άμεσης στήριξης των σταφιδοπαραγωγών για να περισώσουμε ότι προλαβαίνουμε πριν την ολική εξαφάνιση. Τέλος παραμένουμε αμετακίνητοι στο πάγιο αίτημα μας για την άμεση ανάγκη θέσπισης κινήτρων για την αναδιάρθρωση της καλλιέργειας μιας και το τελευταίο πρόγραμμα απέτυχε οικτρά, αλλά και ανάγκη της χορήγησης έκτακτου βοηθήματος στους πληγέντες από επιθέσεις αγριόχοιρων καθώς και προγράμματος ενίσχυσης για ειδική περίφραξη των σταφιδαμπελώνων.
Ξεκινάμε από αύριο τις παραλαβές προς φύλαξη του προϊόντος στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, η τιμή θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Καλούμε τους παραγωγούς να μην ενδώσουν σε τιμές εφάμιλλες με τις περσινές να αναμένουν νεώτερες ανακοινώσεις.
Ευχαριστούμε τους Μεσσήνιους παραγωγούς που διαχρονικά εμπιστεύονται το προϊόν τους στο Συνεταιρισμό μας καθώς μόνον η στήριξη συνεργατικών σχημάτων μπορεί να εγγυηθεί καλύτερες αποδόσεις για τους παραγωγούς και ασφαλέστερα για το κοινό τρόφιμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ Α.Σ “ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ”
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΗΜΕΡΕΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΜΕΣΣΗΝΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
2722023231 – 6945010043
ΚΟΜΠΟΙ
ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ

ΓΙΑΛΟΒΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
6932220812
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ
2763023260
ΘΟΥΡΙΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6980936100
ΤΗΛ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ: 6932220812

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

admin2020

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies