Κορίνθου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΟΥΡΙΕΡ

Με βάση δημοσιεύματα, έχουμε νέο περιστατικό εργοδοτικής βίας στο νομό μας. Aυτή τη φορά σε διανομέα εταιρείας κούριερ. Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στον ξυλοδαρμό συναδέλφου διανομέα από τον πρώην εργοδότη του, πριν λίγους μήνες.

Πρόκειται για εργαζόμενους που βρίσκονται διαρκώς στο δρόμο διατρέχοντας μεγάλους κινδύνους, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας. Ιδιαίτερα οι εταιρείες κούριερ το διάστημα της πανδημίας θησαύρισαν εντατικοποιώντας τη δουλειά των συναδέλφων στο έπακρο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το έργο όλων των προηγούμενων, έχει δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου θα δουλεύουμε για όσο διάστημα και για όσες ώρες θέλουν οι εργοδότες, χωρίς δικαιώματα και με μισθούς πείνας. Η πολιτική αυτή έχει αποθρασύνει σε τέτοιο βαθμό την εργοδοσία που φτάνει ακόμα και στον ξυλοδαρμό.

Κανένας συνάδελφος μόνος του!

Καλούμε τους συναδέλφους να μην ανεχτούν τέτοιες ενέργειες που σκοπό έχουν να τους τρομοκρατήσουν.
Να οργανωθούν στο Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας και να διεκδικήσουν συλλογικά, ουσιαστικά μέτρα προστασίας, ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Στο σημείο της αναζωπύρωσης στη Νεμέα ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

admin2020

Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies