Κορίνθου

Τηλεδιάσκεψη υπό τον Περιφέρειαρχη για τα αντιπλημμυρικά έργα της Π.Ε. Κορινθίας

Τηλεδιάσκεψη για τα αντιπλημμυρικά έργα της Π.Ε. Κορινθίας πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, αποφασίστηκε να προβεί η υπηρεσία σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων, με στόχο το ξεμπλοκάρισμα της διαδικασίας και την άμεση εκκίνηση των εργασιών. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για 3 έργα αντιπλημμυρικής προστασίας (Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Κορινθίας), προϋπολογισμού 750.000 ευρώ συνολικά, εκ των οποίων τα δύο είναι σε εκκρεμότητα, λόγω προσφυγών.

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΑΔΕ: Από 2/9 η έναρξη υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τις Παρεμβάσεις Π3-73-2.1 και Π3-73-2.2

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει 3 εκατ. ευρώ σε σύγχρονες και αποδοτικές υποδομές ύδρευσης

admin2020

Η πόλη υποδέχεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies