ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δ. Κουτσούμπας: Τη νέα χρονιά, η λαϊκή κινητοποίηση και πάλη, η συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορούν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το πρωί της Παρασκευής στον Περισσό, μαθητές και γονείς του Μουσικού Σχολείου Ιλίου.

 

Η έδρα της ΚΕ αντήχησε μελωδίες και γλυκές παιδικές φωνές που έψαλαν τα κλασσικά κάλαντα, αλλά και κάλαντα της Ικαρίας και της Θράκης όπως και τα δικά τους αυτοσχέδια κάλαντα. Στα παιδιά και τους γονείς τους προσφέρθηκαν απ’ τον Δ. Κουτσούμπα συμβολικά δώρα.

 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αφού άκουσε τα κάλαντα ευχήθηκε καλή χρονιά λέγοντας: “Το μέλλον ανήκει σε σας, τη νέα γενιά, στους νέους και τις νέες και βέβαια μαζί με τις μεγαλύτερες ηλικίες, δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα σε αυτή τη ζωή από τον αγώνα όλων μας για να ζήσουμε σε μία νέα κοινωνία, χωρίς αδικία, χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς πόλεμο. Κι αυτή τη χρονιά που έρχεται, τη νέα χρονιά, το 2022, η λαϊκή κινητοποίηση και πάλη, η συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορούν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα σε όλες τις εξελίξεις. Καλή χρονιά σας εύχομαι ξανά, χρόνια πολλά, καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες”.

 

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας μοίρασε συμβολικά δώρα, όπως είπε: “για αυτές τις όμορφες στιγμές που περάσαμε σήμερα το πρωί μαζί, παραμονή Πρωτοχρονιάς”.

 

Τα κάλαντα

 

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies