Γυναίκα

Η «μαγική» ιδιότητα! που έχει το κρεμμύδι & Θα σας σώσει!!!

Δεν πάει ο νους σας ότι το κρεμμύδι έχει αυτή τη «μαγική» ιδιότητα! Θα σας σώσει!

Επιστήμονες έκαναν έρευνες και ανακάλυψαν ότι το κρεμμύδι όταν καθαρίσουμε την εξωτερική στοιβάδα από τις φλούδες του γίνεται πόλος έλξης για κάθε είδους μικρόβιο αλλά και για τον ιό της γρίπης. Καθαρίσατε κρεμμύδι; 4+1 τρόποι για να καταπολεμήσετε την άσχημη μυρωδιά!

Σε πειράματα καθάρισαν ένα ή δύο κρεμμύδια τα τοποθέτησαν σε χώρο με ασθενείς του ιού της γρίπης την άλλη ημέρα κάνανε μικροβιολογικές εξετάσεις στο μαυρισμένο κρεμμύδι, και είχε τον ιό της γρίπης και δεν είχε κολλήσει ένας υγιής οργανισμός.

Πιο συγκεκριμένα, η ιδέα πως τα κομμένα κρεμμύδια μπορεί να γίνουν άμυνα σε μια ασθένεια επικρατούσε, πριν ανακαλυφθούν οι αόρατοι μικροοργανισμοί. Κατά τη διάρκεια της επιδημίας της βουβωνικής πανώλης (μαύρος θάνατος),τον 14ο αιώνα, πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι τα κρεμμύδια θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προστασία τους. Θεωρούσαν δε, πως η πανούκλα προκλήθηκε από έκθεση σε «μίασμα», ένα δηλητηριώδες νέφος, και πως τα κρεμμύδια μπορούσαν να απορροφήσουν το μίασμα.

Δηλαδή την ώρα που θέλει να μετοικήσει ο ιός σε άλλο σώμα ξενιστή, (σε ένα υγιές άτομο) το έλκει και πηγαίνει στο… κρεμμύδι. Aν κάποιος από τους ανθρώπους που μένουμε μαζί, ή τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε (στην εργασία μας) έχει γρίπη, καθαρίζουμε το εξωτερικό μόνο από ένα ή δύο κρεμμύδια και τα τοποθετούμε στον χώρο, την άλλη μέρα το κρεμμύδι έχει απορροφήσει τον ιό της γρίπης ή το μικρόβιο, μαυρίζει, και σώζει εμάς!

Μια κυρία, δεν πολύ πίστευε σε αυτό, έπαθε πνευμονία, της το είπαν και το δοκίμασε: ένα κρεμμύδι καθαρισμένο, έκοψαν τις δύο άκρες, το πηρουνίσαν και το έβαλε στο κομοδίνο δίπλα της όλο το βράδυ, την άλλη μέρα αισθανόταν περίφημα. Σε αντίθεση με το κρεμμύδι που είχε τα μαύρα του χάλια!


Το κρεμμύδι είναι ένα βασικό υλικό για να μαγειρέψετε πολλά φαγητά και να δώσετε μια ξεχωριστή μυρωδιά σε αυτά! Αν όμως χρησιμοποιείτε πολύ συχνά το κρεμμύδι στα φαγητά σας τότε θα πρέπει να διαβάστε τις ιδιότητες που έχει! Μην τρομάζετε μόνο καλό μπορεί να σας κάνει!

Μεταξύ άλλων το κρεμμύδι περιέχει σημαντικές ποσότητες ενός φλαβονοειδούς που ονομάζεται κερκετίνη και η οποία θεωρείται ότι λειτουργεί κατά των καρδιακών νοσημάτων. H ουσία αυτή υπάρχει και σε άλλες τροφές, όπως το τσάι και το μήλο, αλλά όταν προέρχεται από το κρεμμύδι η απορρόφησή του από τον οργανισμό μας είναι διπλάσια από αυτήν του τσαγιού και τριπλάσια από αυτήν του μήλου.

Σχετικές αναρτήσεις

Έρευνα: Ποιες χώρες είναι πρωταθλήτριες στο μέγεθος του πέους – Η θέση της Ελλάδας

admin2020

Ημερίδα «Πρόληψη παθολογίας στη γυναίκα» Βίντεο

admin2020

Αυτά τα γλυκαντικά μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies