ΚοινωνικάΜεσσηνίας

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Μεσσήνης με την τραγωδία που συνέβη στην Μπούκα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Μεσσήνης με την τραγωδία που συνέβη στην περιοχή της Μπούκας .Με τον 81χρονος που δολοφόνησε την 60χρονη γυναίκα του χτυπώντας την ενώ κοιμόταν στο κεφάλι με μία βαριοπούλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με ένα κουζινομάχαιρο κόβοντας την καρωτίδα του.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο πάρα πολλά χρόνια, θεωρούνταν από το σύνολο της κοινωνίας της Μεσσήνης ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, ενώ ο δολοφόνος σύζυγος ήταν ένα από τα πλέον θρησκευόμενα άτομα της τοπικής κοινωνίας, ψάλτης στην εκκλησία της   γειτονιάς του και ήταν  ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και χαρακτηριζόταν ως  ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Το σύνολο των κατοίκων αναρωτιέται τι θα μπορούσε να έχει συμβεί που οδήγησε έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο να δολοφονήσει την σύζυγό του με τόσο φριχτό τρόπο, με την οποία, όπως επανειλημμένα έχει ειπωθεί, είχε μία μακρά και πολύ αγαπημένη σχέση.

Όπως οι “ειδησούλες” πρώτες ανέφεραν, το ζευγάρι βρήκε ο μεγαλύτερος γιος τους ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του αντικρίζοντας το φριχτό θέαμα.

Στην πρώτη κατάθεση που έδωσε ο γιος του ζευγαριού κατέθεσε ότι οι γονείς του ήσαν πολύ αγαπημένοι, δεν είχαν καβγαδίσει και ότι ο πατέρας του ήταν ένας ήπιων τόνων άνθρωπος. Δεν μπόρεσε να δώσει μία λογική εξήγηση στο συμβάν να σε ρωτήσω, με αποτέλεσμα η αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για το τι συνέβη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μέσα στην εβδομάδα, οι αρμοδιοι ανακριτικοί υπάληλλοι, θα ζητήσουν και θα πάρουν κατάθεση και από την κόρη του ζευγαριού , ενώ ταυτόχρονα θα επεκτείνουν την έρευνα σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού, προσπαθώντας να εξηγήσουν την αιτία που οδήγησε στο τρομερό συμβάν.

Συλλυπητήρια

Με κάθε σεβασμό προς τα παιδιά του ζευγαριού και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκείς λέξεις για να τους παρηγορήσουν αυτή τη στιγμή, θέλουμε σαν “Ειδησούλες” , λόγω και της γνωριμίας που υπήρχε με τους γονείς τους που έφυγαν τόσο τραγικά από τη ζωή, να απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια   και να ευχηθούμε αυτή η τραγωδία να είναι και η τελευταία τραγωδία που βιώνουμε.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies