Μεσσηνίας

Συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον δήμαρχο Καλαμάτας

Σειρά ζητήματα του Δήμου Καλαμάτας συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος τον επισκέφθηκε στην Τρίπολη, σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, στην σημερινή συνάντηση -παρουσία και του αντιδήμαρχου Νίκου Μπασακίδη- τέθηκαν ζητήματα σχετικά με την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Καλαμάτας για επισκευές σχολείων, όπως επίσης και η χρηματοδότηση αφ’ ενός της ανακατασκευής του δημοτικού σταδίου Παραλίας και αφ’ ετέρου της κατασκευής δύο φραγμάτων στον χείμαρρο Ξερίλα της Θουρίας, για ανάγκες δασοπροστασίας κυρίως.

Ο περιφερειάρχης αντιμετώπισε θετικά τα τρία πιο πάνω θέματα, ενώ εξέφρασε συναίνεση και ως προς τα έργα τα οποία ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας επιδιώκει να χρηματοδοτήσει μέσω των εκπτώσεων άλλων έργων του ΕΣΠΑ.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies