ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠερίεργα & ΑστείαΠολιτική

ΧΑΜΟΣ! Γιάννης Γκιόκας στον ΣΚΑΪ: Ο Μπογδάνος έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του χαφιέ!

Ο Γιάννης Γκιόκας είπε μεταξύ άλλων ότι είναι η πολλοστή φορά που το κανάλι του ΣΚΑΪ αναφέρεται στο ΚΚΕ και παρερμηνεύει την ανακοίνωσή του, χωρίς να απευθύνει καν τον λόγο στα στελέχη του.

Σημείωσε πως η ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό ως επικίνδυνη ενέργεια και σημειώνει –όπως πολλές αντίστοιχες ανακοινώσεις στο παρελθόν– ότι είναι βούτυρο στο ψωμί όσων επιδιώκουν την καταστολή, την αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό.

Σημείωσε επίσης ότι η στάση του ΚΚΕ απέναντι σε αυτές τις ομάδες και τέτοιου είδους ενέργειες είναι γνωστή, ενώ ανέφερε ως παράδειγμα, προς επίρρωση όσων έλεγε, τη διαπόμπευση του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, στην οποία πάτησε η κυβέρνηση για να φέρει την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Στο ενδιάμεσο, ο Μπογδάνος έκανε τον κεκράκτη, για να σκεπάσει όσα έλεγε ο Γ. Γκιόκας, και στάθηκε στη λέξη «χαφιεδισμός» από την ανακοίνωση του ΚΚΕ, φωνάζοντάς την συνεχόμενες φορές.

— Χαφιεδισμό! Χαφιεδισμό! Χαφιεδισμό!

Ο Γκιόκας απάντησε εύλογα πως ο βουλευτής της ΝΔ έχει κερδίσει επάξια αυτόν τον τίτλο, με τις πράξεις του.

— Από τη δική σας εκπομπή ήταν που έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή!

Οι παρουσιαστές πήραν αμέσως γραμμή από τον Μπογδάνο και διέκοπταν επανειλημμένα τον Γκιόκα.

— Είναι σωστό αυτό που είπατε, κ. Γκιόκα;
— Μα αφού αυτό κάνει ο κ. Μπογδάνος.
— Α, επιμένετε;
— Βεβαίως!

Ο Μπογδάνος συνέχιζε το δικό του παράλληλο παραλήρημα –πάντα φωνάζοντας, για να φανεί θιγμένος– με ασυνάρτητες φράσεις.

Γιάννης Γκιόκας στον ΣΚΑΪ: «Ο Μπογδάνος έχει κερδίσει επάξια τον χαφιεδισμό ως χαρακτηρισμό!»

Από το «αν σας πω κατσαπλιάδες, θα ενοχληθείτε;», μέχρι τη «νηφάλια τοποθέτηση» πως το ΚΚΕ συνεχίζει «το ίδιο βιολί, που οπλίζει χέρια» και ότι επικρότησε και δικαιολόγησε (!;) αυτή την ενέργεια.

Κερασάκι στην τούρτα, η άθλια φράση προς τον Γκιόκα:

— «Καβαλάτε μια δολοφονική επίθεση, για να κάνετε το κομμάτι σας»…

Ο βουλευτής του ΚΚΕ του απάντησε πολύ εύστοχα πως είναι γελοίο να μιλάει για στοχοποίηση, όταν ο ίδιος έκανε λόγο στο Πολυτεχνείο για «1.500 επίδοξους δολοφόνους του ΚΚΕ»!

Την ίδια στιγμή, ο Μπογδάνος έκοβε και οι οικοδεσπότες έραβαν.

Τους έλεγε ότι «δεν περιφρουρούν τη συζήτηση…» –sic- και πως ο Γκιόκας «ζήτησε να μιλήσει, για να μη μιλήσουμε εμείς», επειδή «φοβάται την αλήθεια»!

Αυτοί έλεγαν στον Γκιόκα πως ο χαρακτηρισμός αυτός είναι αξιόποινος (του χαφιεδισμού) και πως ο κ. Μπογδάνος θα μπορούσε να σας μηνήσει.

— Ας με μηνύσει! Απάντησε αφοπλιστικά ο Γκιόκας.

Και πρόσθεσε πως και το ΚΚΕ θα μπορούσε να μηνύσει τον Μπογδάνο όταν έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή στον αέρα, επιλέγει όμως την πολιτική αντιπαράθεση.

Ο Μπογδάνος άρχισε ένα ακόμα παραλήρημα, λέγοντας πως «αίρει την ασυλία του» και πως έχει κερδίσει ένα σωρό δικαστικούς αγώνες (με το Luben, τον Πολάκη κ.ά.). Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και να μηνυόμαστε…

Στο τέλος σημείωσε για μία ακόμα φορά πως δεν μπαίνει σε διάλογο με τον Μπογδάνο και αποχώρησε από τη συζήτηση, με τον εθνικό μηνυτή να συνεχίζει το παραλήρημά του.

Γιάννης Γκιόκας στον ΣΚΑΪ: «Ο Μπογδάνος έχει κερδίσει επάξια τον χαφιεδισμό ως χαρακτηρισμό!» (vid)

Σχετικές αναρτήσεις

«Χρονοδιάγραμμα για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας αρμοδιότητας υπουργείου Υποδομών»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies