Στη Δ.Κ. Χράνων πραγματοποιήθηκε μια μοναδική εκδήλωση, καθώς φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο για πρώτη φορά στη νέα κεντρική πλατεία Χράνων.
Πλήθος κόσμου κατακλύστηκε την περιοχή για να παρακολουθήσει αυτή τη φαντασμαγορική βραδιά. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων προσφέρθηκαν κεράσματα, κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης. Παρόντες ήταν ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης, ξωτικά και άλλες εορταστικές φιγούρες, που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά έστειλαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη μαγεία στη βραδιά.
Υπεύθυνος για την εκδήλωση αυτή ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χράνων «Αγ. Κωνσταντίνος», μαζί με τον Δήμο Μεσσήνης.
Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη νέα κεντρική πλατεία Χράνων προσέδωσε μια ιδιαίτερη λάμψη στην περιοχή, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα που ενίσχυσε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση και να μοιραστούν τη χαρά των Χριστουγέννων με την τοπική κοινότητα.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος, Αντιδήμαρχοι Αθανασακόπουλος Δημήτρης, Γαλιάτσος Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Μεσσήνης Νικόλαος Φύκιρης Πρόεδρος ΔΕΥΑΜ Βλαχοδημητρόπουλος Αναστάσιος , Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Πρόεδρος Δ.Κ. Χράνων, καθώς και πλήθος κόσμου.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 🎄😊