ΔιεθνήΕιδησούλες

Η Ρωσία ανακοίνωσε συμφωνίες για παραγωγή του «Sputnik V» και σε Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία

Ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), Κιρίλ Ντμίτριεφ, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο οργανισμός του οποίου ηγείται και ο οποίος έχει χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού, έχει συνάψει συμφωνίες για την παραγωγή του «Sputnik V» στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία.

 

Ο Ντμίτριεφ έκανε τις δηλώσει αυτές μιλώντας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι «Rossiya 24», αλλά δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες. Ωστόσο έκανε τη δήλωση αυτή, αφότου το RDIF ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια εμπορική συμφωνία με φαρμακευτική εταιρεία που έχει την έδρα της στην Ελβετία για την παραγωγή του εμβολίου στην Ιταλία.

 

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, «Reuters»)

Σχετικές αναρτήσεις

Οδοντωτός: Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το κλείσιμο

tiresias tiresias

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

tiresias tiresias

Δημογραφική κατάρρευση στην Ήπειρο: Σε 11 από τους 17 Δήμους δεν γεννήθηκε ούτε ένα παιδί το 2026!

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies