ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σε ύφεση η πυρκαγιά στα Καλάβρυτα

Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φωτιές στον ‘Αραξο της δυτικής Αχαΐας και στην ‘Ανω Ψωφίδα των Καλαβρύτων, από το βράδυ του Σαββάτου.

 

Τόσο στον ‘Αραξο, όπου η φωτιά εκδηλώθηκε σε έκταση με χαμηλή βλάστηση ανάμεσα στην ομώνυμη κοινότητα και το στρατιωτικό αεροδρόμιο, όσο και στην ‘Ανω Ψωφίδα, όπου η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση, επιχείρησαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να τις θέσουν υπό πλήρη έλεγχο και να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

 

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχετικές αναρτήσεις

ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ;

tiresias tiresias

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ

tiresias tiresias

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ από την Τεχεράνη: Οι γυναίκες κυκλοφορούν όπως θέλουν

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies