ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνεδρίασε, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν, κατά σειρά, η προμήθεια προκατασκευασμένων αποδυτηρίων για τα γήπεδα ΦΙΧΤΙΩΝ, ΔΙΔΥΜΩΝ και ΚΟΙΛΑΔΑΣ προϋπολογισμού 217.741,92 €.

Επίσης, στην Π.Ε. Αργολίδας, εγκρίθηκε ο έλεγχος για τον προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ Νο5 ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ-ΛΕΥΚΑΚΙΑ», προϋπολογισμού 500.000,00 €, καθώς επίσης εγκρίθηκε και ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός της προμήθειας «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΕΒ ΦΕΝΕΟΥ ΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ, ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΩΝ», με προϋπολογισμό: 1.800.000,00 €.

Στην Π.Ε. Μεσσηνίας, εγκρίθηκε η σύμβαση εκτέλεσης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2024) , προϋπολογισμού 320.000,00 €.

Ακόμα, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενέκρινε τα σχέδια εκτάκτων αναγκών για σεισμό, πλημμύρες και πυρκαγιές με τους κωδικούς «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2», «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2» και «ΙΟΛΑΟΣ 2».

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: Ο αγώνας για Play-offs Πάμισος BC – Α.Σ.Κ. Άρης Σκάλας

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα στην Καλαμάτα

admin2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies