Το Καφέ της Χαράς “μένει σπίτι”: Η έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι – ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν ξεχωριστό μα συνάμα διασκεδαστικό τρόπο, θέλησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «το Καφέ της Χαράς» να μας συμμετάσχουν στην καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι». Μπορεί τα γυρίσματα της σειράς να έχουν διακοπεί εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, όμως οι Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Έφη Ρασσιά, Απόστολος Καμιτσάκης, Μαριαλένα Ροζάκη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Φωτεινή Ντεμίρη, Περικλής Λιανός, Μαίρη Ραζή, Στέλιος Γούτης, Αντώνης Καλομοιράκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Δημήτρης Μαχαίρας, Έφη Κολιούλη Χάρης Γρηγορόπουλος, Γιάννης Παπαθανάσης, Ζέτα Δούκα, «συναντήθηκαν» σε μία έκτακτη ανακοίνωση για το Κολοκοτρωνίτσι υποδυόμενοι τους ρόλους τους, σε κείμενο του Χάρη Ρώμα.

«Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι! Στους δρόμους όχι αγκαλιές, φιλιά και πίτσι πίτσι» τονίζει ο Χάρης Ρώμας ως Περίανδρος Πώποτας.

«Αυτή δεν είναι άλλη μια του Πώποτα υστερία», συμπληρώνει η Ρένια Λουιζίδου ως Χαρά Χάσκα.

«Όλα τα ζόρια είχαμε, ήρθε και η πανγαμία…», προσθέτει ο Φατσέας με την Σταυρούλα να τον διορθώνει: «Αμάν Βαγγέλη είπαμε το λένε πανδημία».

«Βγαίνουμε έξω συνετά και μόνο αν πάρουμε άδεια. Ξεχάστε βόλτες άσκοπες και πάρτι στα σκοτάδια» προσθέτουν, με τη σειρά τους, οι νεώτεροι της σειράς

«Αυτό τον κορωνοϊό, τον πονηρό αλήτη, όλοι θα τον νικήσουμε αν μείνουμε στο σπίτι» καταλήγουν η Ρένια Λουιζίδου και ο Χάρης Ρώμας