Μεσσηνίας

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπημένα μου παιδιά, σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Αγαπητοί μου μαθητές, όπως και οι υποψήφιοι των περσινών εξετάσεων, καλείστε μέσα από τη δύσκολη καθημερινότητα που έχει διαμορφωθεί από την υγειονομική κρίση να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικότατο βήμα στη ζωής σας και στην ολοκλήρωση των στόχων σας, ένα βήμα γεμάτο αγωνία, προσπάθεια, ξενύχτια, ένα βήμα δύσκολο, κοπιαστικό και πολλές φορές δυσβάσταχτο ωστόσο ένα βήμα γεμάτο όνειρα, προσδοκίες και γνώσεις.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις που απαιτεί προσήλωση και επιμονή όμως η διαδρομή είναι πάντα εκεί να σας επιβραβεύει διότι αυτή έχει σημασία. Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν έναν προορισμό από τους πολλούς στο όμορφο, αλλά συνάμα δύσκολο ταξίδι της ζωής.

Να θυμάστε ότι εγώ προσωπικά, η Δημοτική Αρχή, οι οικογένειες σας και οι εκπαιδευτικοί σας είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.
Καλή επιτυχία σε όλους σας !

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies