Μεσσηνίας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 9 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Τη συνάντηση, που έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου, Βασίλη Κουτραφούρη, του Αντιδημάρχου, Βασίλη Παπαευσταθίου και της Γενικής Διευθύντριας, Παναγιώτας Κουράκλη, απασχόλησαν ζητήματα συνολικής στρατηγικής έργων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, ενώ συζητήθηκε η γενικότερη αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Καλαμάτας.

Από πλευράς Περιφέρειας, συμμετείχαν, επίσης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Γιώργος Σπίνος.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Φοινικούντας

admin2020

Ο «5ος Δρόμος Βουφράδος» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Δ.Κ. Χατζή Μεσσήνης

admin2020

Γενική Συνέλευση ΠΟΕΕ στη Μεσσήνη – Ανοιχτής Συζήτησης με Θεσμικούς Φορείς

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies