Μεσσηνίας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον πατέρα Αντώνιο

Με τον πατέρα Αντώνιο, τον δημιουργό του εθελοντικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», συναντήθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος στις εγκαταστάσεις που πρόσφατα λειτούργησαν στα Γιαννιτσάνικα, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του.

Ο πατέρας Αντώνιος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τον τρόπο λειτουργίας της νέας δομής, στην οποία φιλοξενούνται παιδιά κυρίως ύστερα από εισαγγελικό αίτημα. Στόχος της δομής είναι η ομαλή ένταξη των παιδιών στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από τη διαδικασία της μόρφωσης, της εξειδίκευσης ενώ παράλληλα εφαρμόζονται προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού. Επιπλέον στα άμεσα σχέδια της δομής είναι η επέκταση της εγκατάστασης με δημιουργία αθλητικού κέντρου και γεωργικής σχολής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της δομής, συνεχάρη τον πατέρα Αντώνιο για το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει μέσα από την «Κιβωτό», έργο το οποίο στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην προσφορά, δήλωσε δε ότι η Περιφέρεια είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή αλλά και σε κάθε προσπάθεια που οδηγεί σε κοινωνικά αναγνωρισμένο έργο.

Σχετικές αναρτήσεις

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies