Μεσσηνίας

Tσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων στην Κοινότητα Ανάληψης

Στην Κοινότητα Ανάληψης συνεχίζονται αυτές τις ημέρες οι εργασίες τσιμεντοστρώσεων αγροτικών δρόμων και βελτιώσεις προσβασιμότητας, που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Οι παρεμβάσεις αυτές οι οποίες θα εξυπηρετήσουν την κίνηση αγροτών και πολιτών, έχουν κριθεί αναγκαίες κατόπιν συνεννόησης με τους προέδρους των Κοινοτήτων.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, μετέβη σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου, στα σημεία των εργασιών μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Κοντοθανάση, τον πρόεδρο της Κοινότητας Παύλο Γρηγορόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου διαπίστωσαν την πρόοδο των εργασιών.
Νωρίτερα το πρωί, ο Δήμαρχος Μεσσήνης είχε παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αναλήψεως στην ομώνυμη Κοινότητα. Μετά από τον εκκλησιασμό, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κοινότητας και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ότι είναι έτοιμη η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας της Ανάληψης προϋπολογισμού 231.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί για έγκριση χρηματοδότησης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
«Η Κοινότητα Ανάληψης είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή λόγω και της παραλιακής της θέσης και οφείλουμε να παρέχουμε υποδομές που θα την αναδείξουν ακόμα περισσότερο», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Σχετικές αναρτήσεις

Λ. ΚΑΒΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΜΕΣΣΗΝΗ

admin2020

Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

admin2020

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-6-2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies